Skip to content

Victor Ruiz potvrdio nastup i za novi termi Fresh Wave Piknika 2020!

Brazilski DJ Victor Ruiz, potvrdio je svoj nastup u subota, 8. avgusta, odnosno za novi termin održavanja Fresh Wave Piknika 2020!

Zbog trenutne epidemiološke situacije, a poštujući propisane mjere za borbu protiv pandemije korona virusa odgodili smo Fresh Wave Piknik, a prva zvijezda  ovogodišnjeg Piknika potvrdio je svoj nastup i za novi termin održavanja najisčekivanije žurke na otvorenom ovog ljeta u Bosni i Hercegovini!

Fresh Wave Piknik, koji se održava na kultnom plesnom podijumu banjalučkog izletišta Banj Brdo odgođen je za subotu 8. avgust 2020 godine. Premijerno, to jeste po prvi put u Bosnu i Hercegovinu stiže brazilska techno DJ atrakcija, Victor Ruiz! 

Iste večeri nastupiće rezidenti Fresh Wave Festivala Mladen Tomić, Nebs Jack i Woodie, a DJ pultom kormilariće i Forniva i Mekhu.

Ulaznice za Fresh Wave Piknik su u prodaji su po cijeni od 20KM i dostupne su na on line ticket servisu kupikartu.ba 

Povrat novca za ulaznice

Svi koji su nabavili festivalske ulaznice za deveti Fresh Wave Festival i/ili Fresh Wave Piknik iste mogu da koriste i za novi termin održavanja festivala, odnosno novi termin održavanja Fresh Wave Piknika. Ukoliko vam novi termini događaja ne odgovaraju, povrat novca možete izvršiti isključivo na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene. Za ulaznice koje su kupljene “online”, povrat možete izvršiti za kupikartu.ba upitom na email [email protected] a ukoliko želite možete izvršiti povrat novca za ulaznice kupljene on line putem ticket servisa  gigstix.com na istoimenoj web adresi. Rok za povrat nova od ulaznica je od 25.7. do 31.7.2020.godine.