Skip to content

Tomorrowland najavljuje širenje festivala u Hrvatsku od 2021.!

S nedavnim otkazivanjem njihovog drugog festivala, Tomorrowland Winter u Alpe d’Huez, u Francuskoj, organizatori žele još više proširiti svoje letnje festivale. Kako saznajemo Tomorrowland je trenutno u ranoj fazi planiranja još jednog festivala na malom ostrvu Lastovo u Hrvatskoj koji će se uskoro najaviti.

Posljednjih godina sve jadranske zemlje su postale sve popularnije u industriji elektronske muzike. U 2013. godini Split je bio domaćin prvog izdanja Ultra Evrope , Anjunadeep odvija se u Dhermi, Albaniji, a Zrce je takođe domaćin velikog broja događaja tokom leta.

Čini se da Tomorrowland želi i deo mediteranskog kolača, a planira i dodatni festival pored onoga u Belgiji i Francuskoj, a nova edicija bi navodno trebala da nosi naziv ‘Tomorrowland Prvi Travnja‘ na ostrvu Lastovo, vrlo blizu Splita, gde Ultra svake godine priređuje Proslava Ultra Evrope. Prvo izdanje filma „Tomorrowland Prvi Travnja“ biće održano tokom poslednje nedelje avgusta, od srede do nedelje i imaće 100.000 posetilaca.

Detalji su se pojavili kroz novi poddomen koji su registrovali, prvitravnja.tomorrovland.com, koji trenutno otkriva samo neke detalje kroz izvorni kod veb stranice koji ovde možete pronaći. Jedva cekamo officijalnu najavu.

Izvor: weraveyou.com