Skip to content

TECHNO NATION postaje SVETSKI brend!

Sve je krenulo 12og septembra 2018 godine kada je nastala instagram stranica @technonationserbia. Osnovna namera je bila zelja za sirenjem ljubavi prema rejvu, muzici i uzdizanjem domace scene, bez posebnih planova. Za veoma kratko vreme Techno Nation Serbia uspeva da stigne do 10k pratilaca, pokrene svoj podcast, a zatim i websajt, radi intervjue sa nekim od najistaknutijih DJ imena u Srbiji i odrzi humanitarnu zurku na kojoj je priklupljeno skoro 80k dinara za decu obolelu od raka.

Ali prvo da se vratimo u mart mesec kada Techno Nation pravi prvi korak ka globalnom uzdizanju. 10. Marta 2019 godine nastaje instagram stranica @technonation.official koja je u samo nesto vise od pola godine stigla do vrtoglavih 38.1k pratilaca (u trenutku pisanja ovog clanka)

U poslednjih mesec dana smo napravili i instagram profil technonationusa, oficijalnu Techno Nation spotify playlistu koja je skupila preko 1000 followera, Soundcloud profil,a takodje uskoro pokrecemo Techno Nation Music promo kanala na Youtube-u, gde cemo da dajemo podrsku talentovanim producentima sirom sveta. Uskoro ide i prva traka (danas u 17h) koju je exkluzivno nama poslao nas DJ/Producent Royal Wolf pod nazivom “Time Flies”, a zatim i sam osnivac Techno Nation-a ONIX nakon njega.

Ocekuje nas mnogo dobrih zurki, muzike, podcasta, intervjua sa domacim i stranim zvezdama kao i jos mnogo toga.

Za kraj, hvala Vam što nas pratite i stay tuned, mnogo cool stvari stiže uskoro!

Takodje, pretplatite se i zapraite nas na svim našim društvenim mrežama.

Techno Nation Serbia IG

Techno Nation Official

Techno Nation USA

Youtube

Facebook

Soundcloud