Skip to content

Sta jednog mladog DJ/Producenta motivise u karijeri? Sa Royal Wolf-om o muzici, devojkama i slavi.

INTERVJU SA VUKOM

——————————————————————————————————–

– Kako si dosao na ideju za ime Royal Wolf?

Vuk: Imao sam ja neka izdanja pod imenima Vuk Milivojević, Intruder, Clubbtic. Čak su se prodavala i u elektronskim prodavnicama. Onda sam odlučio da krenem ispočetka 2015. i smislio Royal Wolf. Vjerovatno bih danas ostavio samo Vuk, ili tako nešto.

Edward Maya & Vika Jigulina-Stereo Love (Intruder & Dj Kevin Remix)

Ovo je bilo 2012, pod imenom Intruder.

http://classic.beatport.com/track/apsis-original-mix/3771494

-Kako je izgledao proces pravljenja albuma?

Vuk: Ovaj album je išao spontano, neplanski, ali je čudnim operacijama spojen u cijelinu sa idejom i konceptom. Dosta sam eksperimentisao sa gitarom i vokalima i mislim da nije loše ispalo na kraju.

-Kada si znao da zelis da se bavis muzikom i kako je sve krenulo?

Vuk: Bio sam baš mali. Sa 11 godina sam imao neku stariju opremu i tako bih se zatvorio u sobu i puštao muziku 80tih nekoj publici u glavi.. U tom uzrastu sam opočeo raditi na FL Studiu i sklapati neke muziku i obdrade. Maštao sam da ću postati priznati DJ i producenti i sada kada otvorim neke stare spomenare, vidim da sam pisao da želim da budem DJ i arhitekta. Tako da i sada težim da ispunim san tog dječaka.

-Kako vidis scenu kod nas generealno i da li se zbog velikih zurki sa jakim headlajnerim zanemariju domaca scena tj domaci izvodjaci i manje zurke?

Vuk: Po meni je to sasvim normalna stvar. Nećemo se lagati, I ja i ti cemo prije otići da čujem neku poznatu facu, nego nekog našeg izvodjača. Ali isto tako, to nema nikakve veze s kvalitetom, štaviše u dosta slučajeva naši DJ-evi budu bolji od glavnog izvodjača i to je odlično. Ja mislim da te zvijezde nisu problem, nego da je srž problema naše scene u samoj sceni što se forsiraju uvijek isti domaći DJ-evi, a drugi srazmjernog kvaliteta ostaju zakopani. Takodje, dupli pasovi (tako zovem – ja tebi gažu, ti meni gažu) ukopavaju scenu i svi smo mi robovi toga. Ovo može da shvati kako god ko hoće, ali ovo je istina.

-Koji je najveci nedostatak za ljude u Srbiji koji se bave ovim poslom?

Vuk: Ima puno nedostataka i mogli bi puno govoriti o tome, ali po meni najveći je, kada si već ovo nazvao poslom, taj što od njega ne može da se živi i na to utiče dosta faktora.

-Koji ti je najveci motivator u zivotu?

Vuk: Najveća motivacija mi je da uspijem da pomognem mojim roditeljima, jer su oni zaslužni za sve ono što jesam i takodje da imam tu mogućnost da javno iznesem svoje mišljenje.

-Da li te pare,slava i zene motivisu u muzickoj karijeri?

Vuk: Motivišu, ali mi to nije na prvom mjestu.

-Da li je istina da zene vole DJ-eve?

Vuk: Ne bih sad glumim Jovana Dučića i da otvaram ženski mozak, ali je normalno da zene vole kada imaš neki talenat.

-Omiljeni dj/producent?

Vuk: Imam ih više, ali izabraću Erica Prydza, zbog originalnosti i dosljednosti.

-Dream b2b i na kom mjestu?

Vuk: Klifovi Normandije, jedna mala i ja, ona nema pojma o miksanju, ali ja tu pored mene, ekipa, zajebancija, pivo i tako 😀

-Da li imas hobije sem muzike?

Vuk: Pa mislim da mi je i muzika hobi, pošto još ne mogu da živim od nje, iako je ona za mene mnogo više od hobija. Ljudi oko mene to tretiraju kao hobi i to je potpuno u redu. Osim toga, volim čitati, igrati fudbal, pratiti fudbal i naravno, obožavam kad ne radim ništa.

-Kakvi su planovi za buducnost i gdje se vidis za 5 godina?

Vuk: Da si me pitao prije 5 godina ovo isto pitanje, vjerovatno bih odgovorio da sebe vidim na Ibici kako puštam neku drugu vrstu muzike. Ćovjek uči i napreduje svaki dan i da samim tim napretkom neprestano stvara bezbroj puteva i raskrsnica koje ga vode na neka mjesta gdje opet uči nešto novo i to tako ide u beskraj. Tako je i u muzici. Možda za 5 godina budem imao rok bend. Ima u jednom filmu izjava, koja glasi:” Na svakih 5 godina shvatim da sam bio glup prije 5 godina.” Ko zna..

-Po cemu zelis da te pamte?

Vuk: Citiraću našeg velikog pjesnika Duška Trifunovića: “…Dokle pjevam dotle i postojim, prijatelji bivši, prijatelji budući, prijatelji bivši… pamtite me po pjesmama mojim.”

Poslusajte album ‘New World’ na I Am Different kanalu:

Zapratite Vuka na socijalnim mrezama:

Instagram: https://www.instagram.com/djroyalwolf/

Facebook: https://www.facebook.com/djroyalwolf/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC3zXOQLLw9qCzJ6l8wSUupQ

Beatport https://www.beatport.com/artist/royal-wolf/484741