Skip to content

Split neće plesati ovog ljeta, otkazan Ultra Europe festival

“Trenutna zdravstvena kriza u kojoj smo se našli je bez presedana i za nas nema većeg prioriteta od zdravlja”

“Teška srca vas moramo obavijestiti da se osmo izdanje festivala Ultra Europe, koje se trebalo održati od 10. do 12. jula 2020. na stadionu Park Mladeži u Splitu, zbog pandemije uzrokovane virusom COVID-19, odgađa za 9. do 11. jul 2021. godine. Trenutna zdravstvena kriza u kojoj smo se našli je bez presedana i za nas nema većeg prioriteta od zdravlja, sigurnosti i fizičkog blagostanja svih naših obožavatelja, kao i svih onih koji su uključeni u produkciju i organizaciju festivala”, objavila je organizacija festivala Ultra, kako prenosi Index.

Kupljene ulaznice za ovogodišnje izdanje vrijedit će za Ultra Europe 2021. ili Ultra Europe 2022., ovisno o izboru, a kao dodatnu pogodnost, osiguran je i iznos od 20 eura koji će biti dodan na festivalske narukvice za odabrano izdanje. Navedeni iznos moći će se iskoristiti za hranu, piće ili kupnju u službenoj Ultra trgovini.

“Osim toga, omogućili smo i promjenu imena za one koji svoje ulaznice žele prepustiti nekom drugom. Za sve one koji ne žele iskoristiti kupljenu ulaznicu za jedno od dva iduća festivalska izdanja ili iskoristiti mogućnost zamjene, osigurali smo povrat novca. Više informacija oko odabira ili zamjene kupljenih ulaznica, kao i povrata sredstava, svim će nositeljima ulaznica stići putem emaila, a svoj će odabir trebati potvrditi zaključno s 12. jula 2020. godine”, poručuju organizatori.

“Svako izdanje festivala Ultra Europe osmišljeno je da bude ništa manje nego izuzetno. Najveće zvijezde elektronske muzike, najsavremenija produkcija, istorijski trenuci s bajkovitih destinacija i lokacija te naši dragi Ultranauti koji u Hrvatsku stižu iz cijelog svijeta, razlog su što u tome i uspijevamo. Do zadnjeg smo se trenutka nadali da će se ovogodišnje izdanje održati kao što smo i planirali, ali vjerujemo da je ispred nas svjetlija budućnost i da ćemo se vratiti još jači u 2021. godini”, dodali su.

Naglašavaju da će i dalje zajedno s vlastima nastaviti pratiti razvoj zdravstvene krize, a do tada ohrabruju posjetitelje da poštuju preporučene mjere, vode brigu o higijeni, prakticiraju fizičko distanciranje i budu dobri jedni prema drugima.

“Radujemo se ponovnom susretu s vama sljedeće godine u prelijepom Splitu i Hrvatskoj i vidimo se na festivalu Ultra Europe 2021”, zaključili su.

Izvor: Klubikon..com