Skip to content

Seth Troxler: “Nina Kraviz je kucka”!

Tokom intervju za Thump u 2013 u kojem je pricao o svojoj prethodnoj turneji Seth Troxler se takodje dotakao njegovog odnosa sa Ninom Kraviz.

“Mi se ne volim. Ona je kucka. Postojali su momenti gde bi me stvarno izludila zbog kuckastog ponasanja. Jednom smo zajedno pustali na festivalu u Francuskoj i pokusavao sam da joj pomognem da postavi CDJ-je za svoj set dok sam jos uvek nastupao. Zamolio sam je da ukljuci RCA u CDJ i kunem se Bogom rekla je:”Ne radim takvu stvar“. Bio sam kao “Sta, jebote, ne mozes da ukljucis RCA u CDJ? Ti si DJ! Pokusavam da ti pomognem ovde!

Onda je skakala po mojim ramenima dok sam pokusavao da mixam i ja sam bio na fazon: “Odjebi sa mojih ramena pokusavam da pustam, a ti mi jako smetas“. Bila je jako ljuta na mene nakon toga.

Onda, treci put, pustao sam na svojoj zurci u Majamiju. Bili smo tu sa gomilom nasih poznanika i kolega i, znate , ja nisam kreten, pa sam otisao da se pozdravim i rukujem sa njom. Bila je na fazon: “Ne moram se rukovati sa klovnovima kao sto si ti“, na sta sam ja odgovrio: “Ti si jebena kucka“.

Clanak preuzet ovde

Vidio koji je Nina odradila za Resident Advisior pogledajte ovde