Skip to content

Nas DJ/Producent RanchaTek izdaje EP na Carl Cox-ovom labelu Intec Digital!!

Vladimir Rancic u muzickom svetu poznatiji kao RanchaTek 1. Novembra izdaje novi EP “Defect” na Carl Cox-ovom labelu Intec Digital!

RanchaTek, srpski DJ, producent i vlasnik izdavačke kuće poznat je po svom specifičnom techno i tech/house zvuku. U svojoj dosadasnjoj karijeri potpisivao je za mnoge velike kuće, kao što su „Intec Digital“, „Toolroom“, „1605 Music Therapy“ i mnoge druge. U ranim fazama producentske karijere, RanchaTek je imao nekoliko Beatport Top 100 numera i nekoliko izdanja kao No. 1. Godine 2013. dostigao je prvo mesto na Traxsourceu sa svojom trakom „Vagabundos“ i drugo mesto sa pesmom „Islas Baleares“.

Njegove trake zavrtela su značajna imena kao što su Bob Sinclair, Umek, Richie Hawtin, Carl Cox, Cristian Varela, Duke Dumont, Adam Beyer i mnogi drugi. U 2016. godini držao je prvo mesto na Traxsourceu sa hitom „On The Floor“, objavljenom za „Nervous Records“, a nakon toga ga je 2017. godine muzički magazin Mixmag uvrstio u top 15 DJ-eva na Balkanu. Nastupao je u gotovo svim većim klubovima i festivalima u Srbiji i inostranstvu. A ove godine je i debitovao na Exitovoj Dance Areni u b2b setu sa nasim DJ/Producentom Milosem Vujovicem.

Cestitke Vlado!