Skip to content

Prijavi se na Beatport Producer Challenge

Beatport poziva producente iz cijelog svijeta da se prijave na Beatport Producer Challenge čiji nagradni fond iznosi oko 100 hiljada dolara vrijednosti u softveru i pretplatama na proizvode brendiranih svjetskih marki.

Kako biste ucestvovali u ovom takmicenju potrebno je kreirati potpuno originalnu traku i poslati je do 11. maja. Tim stručnjaka koji stoji u pozadini ovog projekta odabrat će po 5 pobjednika iz svakog žanra Beatport Top 10, tako da će ukupno nagraditi 50 producenata.

Bilo da stvarate techno, house, tech house, drum & bass, deep house, minimal/deep tech, trance, melodic house, dance/future/bass house ili afro house svi ste pozvani.


Svaki prijavljeni kandidat osvaja automatski besplatnu jednomjesečnu pretplatu na Loopmasterov Loopcloud; 4 jedinstvena paketa sampleova; 300 bodova i potpuno funkcionalan Loopcloud. Također tu je i besplatna probna verzija programa LANDR za mastering i distribuciju; zatim Roland Cloud sa techno patchevima i dodacima kao što su JUNO-106, JUPITER-8, SH-101, TB-303, TR-808 i TR-909 također jednomjesečna besplatna pretplata.

Pobjednici osvajaju slijedeće:

Jednogodišnju pretplatu na Beatport LINK PRO+; $50 vrijednosti za kupnju na Beatport.com; jednogodišnju licencu za Loopcloud Studio; Plugin Boutique Scaler Music Theory Tool; iZotope Beatport Bundle sa Iris 2 Sample-Based Synthesizer, DDLY Dynamic Delay, Mobius Filter, Elements Suite; jednogodišnju licencu za LANDR Pro i Lethal Synth plugin, te Roland Cloud Membership.

Prijave i uslovi na ovom linku.

Izvor: Klubskascena.hr