Skip to content

Lobor D sa Sunbeam EP-om na 3. mestu Beatport Progressive House liste!

Darko Lobor, poznatiji kao Lobor D, srpski DJ i producent, objavio je svoj novi Sunbeam EP za belgijski Bonzai Progressive label. EP, uz stvar “Sunbeam, sadrži i stvar “Venture Beyond a izdanje je trenutno 3. na Beatportovom progressive house releases chartu.

Lobor D je počeо svoju avanturu sa elektroničkom glazbom 1999. godine, a poslije nekoliko godina eksperimentiranja sa različitim žanrovima, mahom s Detroit technom i Chicago houseom, pronašao je svoj zvuk dodavši miksu techno i progressive house te je 2005. objavio svoj prvi EP “Voice of Spring”.

Njegova dosadašnja izdanja uključuju EP-ove za Deep Life Records, Circles Digital Records i Bonzai Progressive, singlove za I AM DIFFERENT, kao i remikse za Bonzai Progressive, Do not Look Productions i Circles Digital Records. Kao rezident DJ i organizator događaja u noćnom klubu Štab Pogon u Pančevu, od 2012. godine surađuje s brojnim umjetnicima među kojima su se našli i Herrnan Cattaneo, Nick Warren, Eelke Kleijn, Dexon, Danny Howels, Weska, TKNO, Andrew Meller, Paride Saraceni, Miloš Vujović, Ilija Đoković, Veljko Jović, Glaskeeperz, Bokee Kinetic Vibe i mnogi drugi.

Trake mozete poslusati ovde