Skip to content

Foto portreti nakon 36 sati provoda po berlinskim klubovima

Nova serija fotografija otkriva iscrpljenost, zadovoljstvo i post-partijanersku depresiju.

Svako ko je partijao u Berlinu upoznat je s činjenicom da to zna biti vrlo iscrpljujuće iskustvo. Klupska kultura življenja grada koja se odvija od 0 do 24h, psihički je veoma zahtjevna i često dolazi do toga da želite još, ali vaše se tijelo jednostavno ne može pomaknuti. Ovo čudnovato i ranjivo stanje stručno je zabilježila berlinska fotografkinja Anna-Lena Krause serijom fotografija pod nazivom The Aftermath, ovjekovječujući intimne portrete mladih nakon 36 sati provedenih u klupskom noćnom svijetu.

“Poprilično oblikovani društvom u kojem živimo, danas svi imamo ideju o tome ko smo. Ovaj trenutak iscrpljenosti meni osobno otkriva nešto čisto, bez ograničenja i očekivanja.”

Autorica navodi da je The Aftermath serija fotografija o povjerenju i odvažnosti. Modeli koji nemaju snage pozirati pred fotoaparatom i jedna nesofisticirana verzija njihovih bića, skrivaju od posmatrača iskustva i priče od prethodne noći.

“Željela sam vidjeti nešto što jos nisam vidjela. Ostao je samo bijeli zid, model i ja. Izvlačila sam prijatelje s zurki i fotografirala ih u njihovom osjetljivom “after” stanju.”

U fotografijama u nastavku budite spremni vidjeti vlastitu refleksiju. Ovako vjerojatno izgledate i vi nakon epskih provoda.

Izvor: Klubikon.com