Skip to content

Domaći DJ/Producent Coeus izdao EP za Afterlife!

Nemanja Petković aka Coeus, domaći dj/producent opet se nasao na Afterlife label-u, ovoga puta sa novim EP-om. Nemanja je prethodno izdao dvije trake za Afterlife, “Eden” i nedavno u sklopu UNITY kompilacije traku “Rebirth“.

EP pod nazivom “BEYOND DREAMING” se sastoji od četiri trake i to: 

– Coeus – Horizon
– Coeus – Lucent
– Coues – Momentum
– Coeus – Beyond Dreaming

Sve trake možete preslušati i kupiti ovde.

Citav EP nas je oduševio, al traku koju bi smo izabrali kao “MVP” EP-a je traka koju smo čuli još prije 5 mjeseci u Tale Of Us Unity Livestream-u i čijim smo zvukom još tada ostali oduševljeni, a tek smo naknadno saznali da je u pitanju traka našeg Coeusa – “Lucent“.

Iza imena Coeus, krije se di-džej i producent Nemanja Petković. Postao je jedno od najatraktivnijih novih imena na regionalnoj sceni, a njegove stvari redovno vrte velikani poput Tale of Us, Adriatique i Oliver Koletzki, dok mu trake izdaju poznati lejblovi poput Afterlife, Oddity, Multinotes, MoBlack Records-a i Sweet Musique-a. Njegovi prvi muzički koraci vezani su za sviranje klavira. Kada je počeo da se bavi produkcijom i di-džejingom fokusirao se uglavnom na house muziku, a nakon nekog vremena se okrenuo i prema deep i melodic techno-u. Nemanjini setovi variraju od afro zvuka do elektronike i disco-a i bez izuzetka teraju publiku na ples. Coeus je puštao sa imenima svetske scene, kao što su: Sasha, Black Coffee, Theo Kottis i mnogi drugi.

#coeus #afterlife #ep