Skip to content

Charlotte de Witte otkazala nastup zbog zdrastvenih razloga, a fanovi nisu srećni zbog toga!

Charlotte De Witte je morala u poslednjem trenutku da otkaže njen nastup u Glasgow-u prošle subote. Charlotte je objasnila problem na njenom fejsbuk profilu i kako su zdrastveni problemi razlog zbog koje nije bila u stanju da nastupa. Gust raspored nastupa je imao veliki uticaj na nju i bila joj je potrebna pauza.

Iako je napisala javno izvinjenje i vec dala novi datum nastupa, vest o otkazivanju, fanovi nisu baš najbolje prihvatili.

Stvari su postale još gore nakon što je Charlottte objavila sliku iz Moskve. Ogorčeni fanovi su očekivali da, ako moze da postavlja slike može i da nastupa.

Nakon ovoga je Charlotte opet odgovorila. Objasnila je kako je ta slika od prije par dana i kako neki komentari mogu da budu jako negativni.

Ipak, veliki broj fanova je pružilo podršku Charlotti tokom cele ove situacije. Veoma je važno da fanovi razumeju koliko naporan život DJa može da bude. Nakon nesrećnog dogadjaja sa Avicijem veliki broj DJeva je počeo da priča o ovoj temi, a nekadašnji DJ No.1 Hardwell je otišao na sada već godinu dana dugu pauzu od nastupa.