Skip to content

U čast Avicii-ja: Tribute koncert u Švedskoj uz orekstar i svetski poznate DJ-eve!


Uskoro se sprema nešto veliko. U čast nikad prežaljenom Aviciiju svoje snage udružiće neki od najpoznatijih pevača i DJ-eva na eventu koji će se u Stockholmu u Friends Areni održati 5. decembra pod nazivom “Avicii Tribute Concert for Mental Health Awareness“. Kao što sam naziv događaja kaže, cilj je podići svest ljudi o mentalnom zdravlju, koje je samog Aviciija koštalo života.

Čak 19 pevača najvećih Aviciijevih pesama kao što su Aloe Blacc, Adam Lambert, Alex Ebert, Sandro Cavazza, Rita Ora i mnogi drugi izvodiće stvari LIVE uz pratnju orkestra od 30 članova. Na eventu su svoje nastupe takođe potvrdili i David Guetta, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike, Laidback Luke i Nicky Romero, od kojih su svi bili bliski s Aviciijem.

Događaj je u organizaciji udruženja “The Tim Bergling Foundation“, a celokupni prihod od događaja će biti preusmeren udruženjima koje se bave mentalnim zdravljem i prevencijom samoubistava . Ulaznice u prodaju kreću 5.septembra  u 10 sati, a sav info možete videti OVDJE.