Skip to content

7 razloga zašto barem jednom u životu na rejv moraš otići solo

Jeste li probali?

Kada ste zadnji put i jeste li ikada otišli na rejv solo? Možda vam se ovih 7 razloga zašto bi morao otići na rejv solo barem jednom u životu koje je sastavio i ilustrirao Electronic Beats na prvi pogled učine smiješnima, međutim, sigurni smo da će se mnogi od vas nakon čitanja odlučiti na ovakav potez!

1. Možeš proći kod izbacivača

U klubove kao što su About Blank, Griessmuehle ili Berghain gotovo je nemoguće ući, a šanse postaju još manje kada si s nekim u paru. Pred vratima tjeskoba raste, a kada te po tko zna koji put odbiju, krajnje je vrijeme da se odvažiš na izlazak sa samim sobom, na taj način imaš više šanse za ulazak u svjetske hramove rejva, a u slučaju da te ni tada ne puste barem nećeš krivicu svaljivati na frizure ili make up svojih prijatelja.

2. Možeš probati nove stvari

Tvoje društvo forsira uvijek jedan te isti party, a jednostavno želiš promjenu. Odvoji se od krda i otiđi na post-terrorcore neo-trap rejv i obuci što god želiš. Budi sebičan i odvaži se na avanturu u nepoznato.

3. Upoznat ćeš nove ljude

Voliš svoje prijatelje, ali ponekada želiš izaći iz monotonije i napravit pauzu od razgovora koje si čuo već hiljade puta. Odvaži se na izlazak sa samim sobom i upoznaj nove ljude, možda upoznaš novog najboljeg prijatelja.

4. Uštedjećeš novac

Koliko ti se puta dogodilo da dođeš kući nakon maratonskog rejva i u šoku zaviruješ u svoj novčanik? Rejvanje s prijateljima je skup sport, to je tvoj novac, stoga je u redu da ga ponekad potrošiš isključivo na sebe!

5. Možeš ostati vani do kada ti želiš

Svi smo imali ovakvo iskustvo – tvoj prijatelj je malo van kontrole i forsira te (ili si primoran) da napustiš party prije vremena. Ovo je uistinu valjan razlog da izađeš u provod sam i ostaneš do kada želiš.

6. Neće te ometati u flertanju

Odlaziš u klub i počinješ s nekim razmjenjivati poglede i osmjehe, ali tada na scenu dolazi tvoj prijatelj i zaklanja ti pogled. Nakon kratkog vremena tvoja nesuđena žena započinje flert s nekim drugim, u najcrnijem scenariju s tvojim prijateljem. Otiđi u klub sam i ne dopusti da te itko ometa u akciji.

7. Osjećaš se dobro sam sa sobom

Odvaži se na solo izlazak i posveti se isključivo sebi, bit ćeš ponosan na takvu odluku. Ako staviš sebe u centar pažnje sve ostalo je nebitno. Navuci patike za rejv i rejvuj sam sa sobom!

Izvor: Klubikon.com